Kies nu voor airco

Dankzij de tweevoudigheid van zowel verwarmen als koelen, is een airco-installatie nauwelijks nog weg te denken uit het dagelijks leven. Dankzij de installatie kan men temperatuur en luchtvochtigheid per ruimte regelen naar behoefte. Een airco is ook altijd uitbreidbaar, aangepast aan uw budget.

VM Technics verdubbelt nu de cashback op alle Daikin multi-split units. Deze Early Bird actie is geldig voor installaties opgestart tussen 10/01/2022 en 31/03/2022 en dit zolang de voorraad strekt. De aanvraag van de cashback gebeurt enkel via de Stand By Me website en dit uiterlijk tot 15/04/2022.

Welk systeem gebruiken we?

We werken steeds met een lucht-lucht warmtepomp, die warmte onttrekt aan de buitenlucht en deze als warme lucht de te verwarmen ruimtes inblaast. Dit systeem is voorzien van een ontdooiingstechniek en werkt doorgaans bij een buitentemperatuur van -15°C. Een lucht-lucht warmtepomp levert afhankelijk van de temperatuur 2 tot 4 keer meer energie dan het apparaat zelf nodig heeft.

In de zomer kan het proces van de lucht-lucht warmtepomp omgedraaid worden en kan de installatie functioneren als airconditioning systeem. De warmte van binnen wordt naar buiten afgevoerd en de koelvloeistof in het circuit stroomt dan in de andere richting. De oorspronkelijke verdamper is nu de condensor die de warmte uit de woning afgeeft aan de buitenlucht. Met een lucht-lucht warmtepomp heb je dus een constante temperatuur in elk seizoen.

Naast de koelfunctie tijdens de warme zomermaanden bieden onze airco’s ook nog enkele andere voordelen die we graag op een rijtje zetten:

Een aangename koelte in huis of op kantoor is geen overbodige luxe. Daardoor voelen we ons beter en presteren we beter.

De filtersystemen zorgen ervoor dat vervuilende deeltjes en overtollig vocht uit de lucht worden verwijderd voordat deze weer de ruimte wordt ingeblazen. Door te verwarmen (of koelen!) met een warmtepomp is niet alleen de temperatuur comfortabel, maar creëert u ook het hele jaar door een gezond binnenklimaat!

Vroeger durfden aircotoestellen wel eens luidruchtig te zijn, maar de nieuwe airco’s hebben een zeer stille werking.

Dit systeem is gemakkelijk te plaatsen en vergt weinig installatiekosten.