Hello Winter 2024 cashback actie

Laat VM Technics nu een moderne lucht-lucht warmtepomp van Daikin installeren en ontvang een mooie cashback!

Het bedrag van de cashback hangt af van de capaciteit van de buitenunit die je wilt installeren. Je kunt kiezen uit vier multi-split warmtepompen. Met deze oplossing is het mogelijk om verschillende binnenunits aan één enkele buitenunit te koppelen. Dit zijn de cashbackbedragen die we aanbieden;

  • €90 op de 2MXM
  • €135 op de 3MXM
  • €180 op de 4M(W)XM
  • €225 op de 5MXM

Wij geven je graag advies over de meeste geschikte airco voor jouw situatie.

Verwarming gebaseerd op buitenlucht

Een lucht-lucht warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en blaast die als warme lucht naar binnen. In de zomer kan dit systeem ook omgekeerd werken en de binnenruimte afkoelen. Het proces is uiterst efficiënt; het levert drie eenheden aan warmte voor iedere eenheid aan verbruikte elektriciteit. Lucht-lucht warmtepompen zijn zelfs zo efficiënt dat ze de classificatie dragen van duurzame energiebron.

Voorbereiden op de toekomst

De energiekosten blijven stijgen en verwacht wordt dat zij in de toekomst drastisch hoger zullen zijn, bovendien zijn milieuoverwegingen nu belangrijker dan ooit. De lucht-lucht warmtepompen van Daikin verschaffen de consument en het bedrijfsleven de mogelijkheid hun ecologische impact te beperken en zichzelf te beschermen tegen alsmaar stijgende energierekeningen.